Chicago!



Jaha, så var man in Chicago då! Det höll dock på att bli en kort resa...
Planet från Arlanda var försenat till Paris och de som bytt på Charles de Gaulle vet att det är ingen rolig historia, speciellt om man bara hade en timme på sig. Efter språngmarch genom två terminaler var jag en av de sista som klev på planet vidare till Chicago.
Väl framme var jag ganska säker på att min väska förmodligen var kvar i Frankrike, men döm min förvåning när den dök upp på bandet bland de andra väskorna.
Denna tur kan väl aldrig hålla i sig??
Till middag blev det Chicagopizza i sällskap med min kollega Andrea och Carita (från Abbott Finland). En fantastiskt trevlig kväll, tack för att ni tog hand om mig!!

Efter en maratondag igår för att komma ikapp klockan som ju går 7 timmar fel här, har dagen bestått av jobb och lite shopping. Jeans för hela slanten och nu på eftermiddagen är det Ellinorprylar som gäller. Imorn börjar STAR Summit 2010, det ska bli himla kul att träffa alla kollegor från hela världen. Undra om de har lika galna idéer som jag?? :-)

Tessie rapporterade att Fyran kändes jättefin. Jag blir mer och mer tveksam om jag verkligen ska ha någon annan häst, fortsätter hon så här så borde hon kunna konkurrera i alla fall på EM.
Har tittat lite på tävlingar för 2011 och jag ska försöka åka till Mannheim i maj tror jag, det kan vara en bra start på året. Sedan hoppas jag ju på att få rida NM och EM, för att avsluta året i Oslo. Men det är förbundet som bestämmer, så den som lever få se.

Nu ska jag kasta mig ut bland skyskraporna och leta efter leksaker och lite vacka byggnader.

Kram, Jenny

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Spirig, fantastisk häst o lastbil...

Hur startade allt? - Reumatism och hästar del 1

Däckad...