Ska man inte må bra i värme som Reumatiker?



Dessvärre verkar inte mina händer gilla värmen. Svullna och handlederna värker hela tiden. Det är inte helt skönt med artoser när det är 30 grader varmt ute!

Ber om ursäkt för de sparsamma uppdateringarna, men det har varit fullt upp! Nu är det bara 2 dagar kvar till semestern och det ska bli jätteskönt.

Förra veckan var jag i Almedalen för att jobba. Abbott, Reumatikerförbundet och Psoriasis skulle ha en dans på tisdagskvällen, för att belysa vikten av att personer med autoimmuna diagnoser måste beredas möjlighet till träning under lustfyllda former. Lever man med en kronisk diagnos är motivation och glädje en mycket viktig del av "medicineringen".
Linda från Unga Reumatiker och Sara som är en deltagarna i "Under The Spotlight" filmerna fanns på plats för att berätta sina historier och vad rörelse betyder för dem. De gjorde detta sååå bra!! Anne Carlsson ordförande i Reumatikerförbundet gav sin syn på saken och sedan var det upp till bevis! Daniel och Carin da Silva jagade liv i alla i lokalen och det var länge sedan jag kände sådan total glädje i en grupp på 80 personer!
Tack alla som hjälpte till att planera och genomföra denna superkväll!!



Lite sentimentalt var det att 10 juli åka tillbaka till Mariefred och Quecksta. Jag var där och red årets första MsvB:4, dvs kandar för första gången på länge. Fyran var jättebra och verkade ha saknat att få visa upp sig i hetluften. Mariefreds Ridklubb har nationella tävlingar på sommaren och konkurrensen är stenhård. Resultatet blev 63,91%, men en del missar. Vi var 2 poäng från placering och nu är det bara att ta fram fracken igen! Jättekul!!

Nästa tävling är Gripen 6-8/8. Meeting med LA:6, MsvB:2 och MsvB:4, lite skum mix men jag ska försöka ändå! Då ska Fyran bo hos Ulle i Mariefred, det kommer bli jättekul!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Spirig, fantastisk häst o lastbil...

Hur startade allt? - Reumatism och hästar del 1

Däckad...